SOS Events was aanwezig bij Beleef Locatie Regio Amersfoort

Al 20 jaar organiseert SOS Events activiteiten op locatie, vanaf hotels en restaurants. Dit omdat wij van mening zijn dat de klant hiermee een complete ervaring krijgt van top eten, drinken, overnachten en vergaderfaciliteiten tot teambuilding of fun. In de beginjaren waren dit vergaderbreaks met activiteiten als klootschieten, puzzelfietstochten en boogschieten. Tegenwoordig is dit nog 'maar' een klein gedeelte van ons aanbod.

Om meeting planners te ontmoeten, en vanwege onze vele activiteiten in Garderen, was SOS Events aanwezig bij Beleef Locatie Regio Amersfoort. Een initiatief van 7 gemeenten, waaronder de gemeente Barneveld. Buiten het feit dat het enorm gezellig was, bleek uit de vele leuke reacties dat we de afgelopen twee decennia een goede naamsbekendheid hebben opgebouwd. Diverse meeting planners en locaties waren namelijk geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van SOS Events.

Ook op zoek naar een juiste invulling van een event, meeting, training of teambuilding? SOS Events denkt graag met je mee!