SOS Events winnaar Apeldoorn Award

Op 30 september werd in Theater Orpheus in Apeldoorn SOS Events BV tot winnaar gekroond van de Apeldoorn Award. Deze award werd gewonnen dank zij de Veluwe app, die in samenwerking met Divitel wordt gebouwd. De Veluwe app wordt gezien als kans voor de toeristische Veluwe en ontving daarom deze vooraanstaande prijs. Het doel van de Veluwe app is om mensen te enthousiasmeren voor de Veluwe. Mensen die op de Veluwe zijn ontvangen met de Veluwe app informatie over wat er te doen is, wanneer en waar.

Daarnaast roemt de jury in zijn rapport de creativiteit van SOS Events. De outdoor branche is door SOS Events naar een hoger niveau getild, zo stelt de jury. Ook de keuze om in huidige crisistijd het bedrijf te verbreden naar de particuliere sector, met de bouw van Klimbos Garderen en opzetten van diverse Veluwe Specialisten, zijn voorbeelden van echt ondernemerschap.

Ogen

Erik Kroon, eigenaar van SOS Events vertelt: ‘Ik ben enorm trots op deze mooie woorden van de jury én op mijn 80 medewerkers. Zij zorgen ervoor dat onze evenementen, ruim 1000 per jaar, tot in detail worden verzorgd en zo door klanten beoordeeld worden met gemiddeld een 8,8!”

Nieuwe concepten
SOS Events is op dit moment druk bezig om wederom een nieuw concept uit te rollen over heel Nederland: De Holland Specialist. Dit concept wordt nu uitgerold in diverse regio´s en maakt het mogelijk dat outdoor (verhuur) bedrijven online hun activiteiten op een ‘no cure-no pay´ basis aanbieden.

Naast deze innovatie is SOS Events dit jaar gestart met de Twizy Tour, in samenwerking met Renault. Deelnemers rijden een tour over de Veluwe in deze unieke, volledig elektrische tweezitter. Dit wordt gecombineerd met E-steps en Segways; een volledig elektrisch uitje dat start bij evenementenlocatie ExperienCity.