SOS op televisie

Dat de dochteronderneming van SOS Events, de Veluwe Specialist, een groot succes is was al duidelijk maar het blijkt ook nog eens een tv beroemdheid te zijn. Vooral in het programma Gelderland Zomerland van tv Gelderland is er meerdere malen aandacht besteed aan het arrangement met de E-step. Om de uitzending over de Veluwe Specialist te bekijken klikt u hier.

Vanwege zijn milieuvriendelijke karakter is het met de E-step mogelijk om een dagje maatschappelijk verantwoord uit te gaan. De E-step is te boeken als arrangement met een natuurgids of vogelgids. Ook is het mogelijk de E-step te boeken met een route die u op de mooiste plekjes van de Veluwe brengt. Langs deze route bevinden zich meerdere bezienswaardigheden en krijgt u volop gelegenheid om even te ontspannen op een terrasje.

Wij van SOS Events proberen onze uitjes voor u zo leuk mogelijk te maken en zijn daarom blij met de media-aandacht die aan onze activiteiten geven wordt. Ook in de toekomst willen wij leuke, originele activiteiten blijven aanbieden dus houdt de media in de gaten.