SOS opent Veluwe Specialist

Midden in Garderen is gisteren De  Veluwe Specialist officieel geopend. De wethouder van toerisme in de gemeente Barneveld, Dhr. van den Hengel, zei blij te zijn met de ondernemer achter dit initiatief.

‘De gemeente Barneveld en de Veluwe worden nu nog leuker om te bezoeken, en dat is precies de doelstelling die we nastreven’, aldus van den Hengel.

‘Om de toerist nog meer van dienst te zijn zal de eerste informatiezuil van de  gemeente Barneveld voor het pand van de Veluwe Specialist in Garderen worden geplaatst, nog voor pinksteren. Zo kan de toerist dag en nacht alle toeristische informatie direct vinden.’, weet van den Hengel te vertellen tijdens zijn speech.

Bij de Veluwe Specialist kan de toerist terecht voor het huren van o.a. de E-step. Vorig jaar was deze elektrische step al te bewonderen in en rond Garderen. Bij de verschillende hotels konden gasten van het hotel de E-steps huren. Nu vindt de verhuur plaats vanuit de Veluwe Specialist in Garderen en kan ook de campinggast hier gebruik van maken.

Tevens kunnen er gps tochten worden gedaan, leuk voor de jeugd of het hele gezin. Zo is er tijdens een gps tocht een samenwerking gezocht met het zandsculpturen festijn in Garderen. Gezinnen kunnen puzzelen met het gps systeem en een bezoekje wagen aan het festijn. Andere activiteiten die mogelijk zijn vanuit de Veluwe Specialist zijn het huren van tandems en Mini Coopers.

Meer informatie vindt u op de website www.veluwespecialist.nl.