SOS steunt Duchenne Heroes

SOS Events doet elk jaar mee aan een goede doelen actie. Zo heeft SOS zich maatschappelijk bewogen voor o.a. Kika en de Roprarun.

Dit jaar sponsort SOS Events wederom een goed doel: Duchenne Heroes.
Dit is een landelijk initiatief waarbij 400 fietsers 700 km fietsen in 4 dagen met 1 doel: zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de sluipende spierziekte Duchenne.

SOS Events ondersteund lokaal het team MMKH. Team MMKH bestaat uit 12 fanatieke fietsers uit de omgeving Putten. Team MMKH is geen willekeurig gekozen naam. De letters M.M.K.H. zijn de initialen van Mike, Mathijs, Koen en Henke. Vier jonge kinderen die lijden aan de ziekte van Duchenne. De vaders van deze stoere knullen besloten in 2007 om Team MMKH op te richten. In 2008 fietsten de heren voor het eerst de 700 kilometer lange tocht en werden daardoor helden voor hun kinderen.

Duchenne Heroes vindt plaats van 13 t/m 19 september 2009. De mountainbike tocht bestaat uit zeven zware etappes, door vier verschillende landen. Per dag legt Team MMKH gemiddeld 100 km af. Via de website www.700km.nl kunt u Team MMKH op de voet volgen in hun voorbereiding op deze helden tocht!