Succesvolle start Barney Academy

Afgelopen zondag 6 april vond de eerste editie van de Barney Academy plaats. En met succes! Maar liefst 50 enthousiaste darters waren bij elkaar gekomen om de clinic van Raymond van Barneveld en Jacques Nieuwlaat bij te wonen.

Raymond en Jacques hebben volop tips gegeven over de manier van gooien, de stand van je lichaam en het gooitempo. Ook werden er een aantal trucjes verklapt door Raymond over het afleiden van je tegenstander en het behouden van je eigen concentratie. Jacques leerde de deelnemers snelrekenen.

Eén van de deelnemers, Ron Groels, vertelt: “De Barney Academy was een heel leuke en geweldige dartclinic met Raymond van Barneveld, Jacques Nieuwlaat en Dick van Dijk. Ik vond de rekentechnieken van Jacques erg interessant. Maar ook de dartspelletjes van Raymond om te leren je doelen te raken en omgaan met druk was ook heel leuk.” Lees zijn hele recensie hier.

De Barney Academy is georganiseerd door SOS Events, in nauwe samenwerking met Raymond van Barneveld en Jacques Nieuwlaat. Uit de vele leuke reacties die SOS Events heeft ontvangen blijkt dat het een leuke, gezellige en vooral leerzame dag was. In de toekomst volgt er ongetwijfeld nog een Barney Academy!

Wil je op de hoogte worden gehouden van een nieuwe Barney Academy? Vul dan op de Barney Academy pagina van darten.nl Barney Academy pagina je gegevens in. Zodra er een datum bekend is zullen wij je hierover mailen.

Bekijk de foto's van de eerste Barney Academy!