Terug van weggeweest, onze kraskaartjes!

Na drie jaar misten we ze toch wel heel erg… En daarom hebben we eindelijk besloten de kraskaartjes weer terug te brengen! Wij vinden het namelijk zo leuk om onze fans te belonen met iets gaafs. Alle deelnemers van een activiteit bij SOS Events krijgen nu een (op)kraskaartje mee naar huis. Met alle deelnemers bij SOS Events, Veluwe Valley, de VeluweSpecialist of Klimbos Garderen betekent dit tienduizenden blije mensen :).

Iedereen maakt kans op mooie prijzen zoals een spectaculaire helikopterdropping, een relaxt weekendje weg, een dagje uit op de Veluwe of een heerlijke taart. Met een winkans van 1 op 10 is er in elke groep wel een blije winnaar! Genoeg reden dus om even te gaan krassen!

Als onze fans het kraskaartje krijgen beginnen ze al vaak direct met krassen. Met het online invullen van de unieke code zien ze direct of ze gewonnen hebben. Gegarandeerde feestvreugde dus aan het einde van de dag! En ook aan de pechvogels is er gedacht. Zij worden automatisch doorgestuurd naar onze online slotmachine en mogen 5 keer de spins laten draaien. Wie weet pakken ze wel de troostprijs.

De kraskaartjesactie is momenteel al 2 weken onderweg en nu alweer een groot succes! Er zijn al veel leuke prijzen weggegeven en we hebben al veel enthousiaste mensen mogen ontvangen. Boek dus snel jouw uitje bij SOS Events en ga aan het einde van een gezellige dag ook lekker krassen… krassen… krassen…!