Trends in de trainingswereld

De top 10 van de meeting industrie is bekend. Op nummer 1, volgens Ehotelier; de grootste portal voor professionele Hospitality, staat teambuilding als combinatie van een meeting als de trend van 2015.

SOS Events verzorgd sinds 1996 vergaderbreaks en is actief bij ruim 20 vergader- en trainingslocaties, grotendeels in het midden van het land. Het verzorgt voor zo´n 10 trainingsbureau's teambuildingsactiviteiten door het land.

Erik Kroon, eigenaar en oprichter van SOS Events, ziet sinds 1½ jaar een stijging in aanvragen voor “the mirror of change methodiek” en begrijpt de nummer 1 in deze lijst wel.

Toen de crisis de hotel en vergadermarkt raakte, raakte dit indirect ook ons. Bedrijven zijn voorzichtiger met het buitenhuis vergaderen en kijken veel bewuster nu wat ze krijgen voor hun geld.

Wij kiezen er dan ook voor om theorie en praktijk te combineren, precies wat het artikel ook schrijft. Als je een hele dag binnen aan het trainen bent is de concentratie al snel weg bij de deelnemers.

Door dit te combineren met teamopdrachten in de buitenlucht, kunnen wij diepgang brengen in het thema van de training. The mirror of change is dan ook niets meer dan het spiegelen van een ieder zijn gedrag.

We kunnen in een vergaderzaaltje prima vertellen dat we de training hebben begrepen, maar in praktijk zul je de theorie moeten demonstreren, en dan kun je niets verbergen. Leren door te doen.

Onze methode is terug te vinden op www.teambuilding.nl. Deze site is alleen gericht op bedrijven en werken vanuit de doelstelling en methodiek van de klant. De teambuilding buiten de vergaderzaal wordt dan samengesteld aan de hand van de doelstelling.