TV Gelderland met testteam op Veluwe Valley!

Op Veluwe Valley, ons eigen evenemententerrein in Beekbergen, is een testteam aan de slag gegaan om verschillende activiteiten te testen. TV Gelderland brengt deze dagen de leukste uitjes in kaart. Zij zullen verschillende activiteiten doen om daar vervolgens ook televisie van te maken.

In Gelderland worden veel activiteiten georganiseerd. Dit is goed te realiseren vanwege de grote diversiteit die de Veluwe te bieden heeft. TV Gelderland wil deze vele verschillende activiteiten en evenementen aan de kijkers laten zien en daarom hebben zij gekozen om de leukste uitjes vast te leggen.
De activiteiten die het testteam onder andere hebben gedaan zijn onze escaperoom, footpool , het kratstapelen en de tokkelgame. De opnames op ons bedrijventerrein van 60 outdoor activiteiten in Beekbergen, vonden plaats op 10 mei. Deze beelden zullen over een paar weken te zien zijn op TV Gelderland!

Wil jij met je vrienden, familie of collega´s ook eens Veluwe Valley komen testen als uitje? Bekijk dan ons aanbod op veluwe-valley.nl