Veluwe Specialist opent 16 maart vestiging Voorthuizen

De planning voor de opening van de nieuwe vestiging in Voorthuizen is gemaakt. Operationeel gaan we 16 maart al open, dit houd in dat je nu al je activiteiten in Voorthuizen kan boeken! De officiële opening zal echter, op 13 april, tijdens Voorthuizen Straalt plaatsvinden. Wethouder Dorrestijn van gemeente Barneveld is aanwezig en gaat de winkel officieel openen.

Waarom de Veluwe Specialist ook in Voorthuizen een nieuwe vestiging gaat openen is Lars Verhoef, de shopmanager, heel duidelijk. Voorthuizen is een geweldig toeristisch dorp waar enorm veel gebeurd als het gaat om festiviteiten en evenementen. Daarnaast zitten er zeer veel recreatiebedrijven en ruim 30.000 toeristen in het hoogseizoen. Bij de Veluwe Specialist in Voorthuizen wordt gekeken naar extra activiteiten waaronder activiteiten die binnen kunnen plaatsvinden. Daarnaast zit er direct naast de Veluwe Specialist in Voorthuizen een wijnhandelaar die ook wijnproeverijen gaat organiseren. Hiermee hebben wij de unieke mogelijkheid om arrangementen mee samen te stellen, wel na de activiteit natuurlijk, vertelt Lars met een glimlach.

De nieuwe vestiging van de Veluwe Specialist zal komen aan de hoofdstraat 148, het pand waar voorheen fietsenzaak Morren zat. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg dan de Veluwe Specialist via Instagram,
Facebook of
via de nieuwsbrief.