Veluwe Specialist: vier nieuwe vestigingen

Eind vorig jaar berichtten wij hard op zoek te zijn naar franchisenemers voor de Veluwe Specialist, een verhuurshop voor particulieren. Dat heeft ons maar liefst vier ondernemers opgeleverd die nog dit jaar een Veluwe Specialist openen! Eigenaar van SOS Events en de Veluwe Specialist, Erik Kroon is erg blij dat het allemaal zo snel gaat. ‘In 2009 zijn we met dit concept begonnen en de opening van deze nieuwe vestigingen bewijst maar weer dat het enorm aan slaat!’

U kunt de Veluwe Specialist naast onze eigen vestiging in Garderen vanaf april vinden in Eerbeek, Hoenderloo en Nunspeet! Gesprekken met een vijfde vestiging zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Elk dorp heeft haar eigen specifieke bezienswaardigheden waardoor elke vestiging straks ook eigen activiteiten aanbiedt. Daarnaast kunt u er terecht voor de typische Veluwse souvenirs.

In Eerbeek zal de Veluwe Specialist vorm krijgen in Boekhandel Hendriks, deze vestiging wordt gecombineerd met een VVV agentschap. In Nunspeet vindt u ons straks naast hotel Dennehoeve, een prachtige plek in combinatie met een geweldig concept! De toerist kan straks ‘om de hoek’ terecht voor het huren van materialen en bijbehorende routes. Precies wat de toerist anno 2012 wenst!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Kijk dan op veluwespecialist.nl.