Veluwe Specialist Voorthuizen officieel geopend

Het is 10 jaar geleden dat SOS Events startte met de Veluwe Specialist. Een verhuurshop voor onder andere fietsen, E-bikes, E-choppers, E-loopfietsen en mountainbikes. Inmiddels uitgegroeid tot hét startpunt voor een dagje uit op de Veluwe met familie, vrienden, het gezin of gezellig met zijn tweetjes. En nu, 10 jaar later is de vierde vestiging van de Veluwe Specialist een feit! Afgelopen zaterdag, tijdens Voorthuizen Straalt, knipte wethouder André van de Burgwal van de gemeente Barneveld officieel het lintje door.

Het was een fantastische dag, met leuk publiek en mooie toespraken. Het was mogelijk om een testritje te maken op een E-chopper of een loopfiets om te ervaren hoe dit unieke vervoer nu eigenlijk rijdt. En om te vieren dat de Veluwe Specialist geopend is werden alle fietsen in Voorthuizen voorzien van een mooi knalgroen zadelhoesje met de tekst: Ga toch fietsen! Speciaal uitgedeeld door een opvallende dinosaurus die voor veel bekijks zorgde. Een cadeautje dat door velen blij werd ontvangen. Tenslotte kon je een E-choppertour winnen voor 2 personen als je het aantal zadelhoesjes in de glazen pot goed had geraden. Kortom: het is Voorthuizen niet ontgaan dat de Veluwe Specialist onderdeel is geworden van het gezellige centrum!

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs! Ook bij de Veluwe Specialist in Voorthuizen kan je terecht voor prachtige routes voor o.a. de E-choppers, E-loopfietsen, E-bikes en mountainbikes en beleef je de Veluwe met uniek vervoer!