Veluwe-Valley nu nog uitgebreider!

Het populairste uitje van 2012 is Veluwe-Valley geworden! Een groot succes voor dit unieke evenemententerrein in Beekbergen. Vorig jaar ontvingen we ruim 500 recensies van enthousiastelingen over de 60 activiteiten die er op Veluwe Valley te doen zijn.

Maar het blijft niet bij deze 60 activiteiten, dat worden er nog veel meer dit jaar. Zo kunt u nu ook segway rijden toevoegen aan uw programma. Dit futuristische voertuig wordt bestuurd door naar voren en achteren te balanceren, en van links naar rechts. Klinkt makkelijk? Wacht maar tot u er op staat.

Speciaal voor vrijgezellenfeesten voegen we dit jaar bachelor shooting toe. Hierbij gaat de bruid of bruidegom in wording een parcours afleggen, maar er zit een addertje onder het gras. Onderweg krijgt namelijk elk team de beschikking over een paintball geweer en den kans om de vrijgezel onder vuur te nemen!

Veluwe-Valley is voor een ieder geschikt, of je nou sportief bent aangelegd of niet en voor elke gelegenheid. Zo is er Golf in the woods of handboogschieten voor de recreatieveling en zijn er 20 verschillende activiteiten speciaal voor een teambuilding aangelegenheid.

Na uw bedrijfsuitje even heerlijk ontspannen? Ook dat kan op Veluwe-Valley! Bijvoorbeeld met een heerlijke barbecue en DJ op het terras om de dag feestelijk af te sluiten.

Veluwe-Valley is zeer veelzijdig en heeft voor iedereen wat te bieden. Kijk snel op de website wat er allemaal mogelijk is of laat ons een compleet voorstel voor u maken.

Graag tot snel op hét evenemententerrein op de Veluwe!