Veluwe-Valley vernieuwd!

SOS Events heeft het mooie evenemententerrein Veluwe-Valley aangepast. Na jarenlange succesvolle samenwerking met hotel de Wipselberg, hebben we besloten de Veluwe-Valley nog beter te maken. Op het terrein zijn nu 60 verschillende activiteiten te doen. Twee populaire TV programma’s hebben ons geïnspireerd om er een leuk wedstrijdelement aan toe te voegen. Met “wie is de mol” of “Fort Boyard” kunt u al uw collega’s verslaan op verschillende gebieden. Wordt u de grote winnaar van de dag?

De activiteiten zijn zo gevarieerd dat er voor iedereen wel wat is. Is denken uw sterke kant? Bouwt uw team de beste katapult door uw goed uitgedachte constructie? Of bent u meer een actiever persoon? Bedwing dan onze stormbaan of laat zien dat u de beste gladiator bent!

De activiteiten op de Veluwe-Valley worden allemaal in teamverband gedaan. Teambuilding komt zeker naar voren in deze activiteiten. Instrueer elkaar bijvoorbeeld met het leuke spel “down under”. U gaat onder de grond en ziet erg weinig, uw collega’s zien alles met nacht camera’s. Wat is de beste communicatie? Op de Veluwe-Valley werkt u dus op een ontzettend leuke manier aan uw teambuilding!

Ook is het programma uit te breiden met een spectaculaire quad rit! Op ons uitdagende parcours vol met bochten, bruggen en tunnels zult u zich zeker vermaken!

Aan het einde van de dag kunt u lekker uitrusten onder het genot van een drankje of eventueel een barbecue. Hier zal de op een gezellige manier de dag worden doorgenomen. De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een leuke prijs.

We hebben onze eerste recensies al binnen! “Mevr. Sangers: We hebben een leuke dag gehad op de Veluwe Valley. Leuke activiteiten, vooral omdat de mol alles moest proberen te saboteren. Onze mol had het goed gedaan. Ik stond helemaal op het verkeerde been. Een aanrader!”

Neem eens een kijkje op www.veluwe-valley.nl .