Escape Tour is geslaagd voor de test!

Voor onze nieuwe activiteit, de Escape Tour, hadden wij een aantal testers uitgenodigd. Ze verzamelden allemaal in de prachtige handelsstad Harderwijk. Eén van de steden waar onze Escape Tour plaats kan vinden. Met als opdracht: vindt binnen twee uur de geheime doorgang en win!

Na de uitleg van de Escape Tour kon het avontuur beginnen. De strijdlust onder de testers was groot, iedereen was bloedfanatiek en erop gebrand te winnen. Onderweg werden ze op de proef gesteld met allerlei raadsels en leuke foto/video opdrachten. Hiermee konden ze punten scoren en eventuele hints ontvangen om de geheime doorgang te vinden. Halverwege werd er een tussenstand gedeeld, waardoor de strijdlust alleen maar toenam. Natuurlijk kon er maar één team de snelste zijn en met de winst naar huis gaan. Naderhand hebben wij de testers natuurlijk om tips en hun mening gevraagd. Dit heeft bruikbare suggesties en veel leuke reacties opgeleverd:

"Duidelijke informatie aan het begin"
"Leuke en gevarieerde opdrachten"
"Behulpzame begeleiders"
"Leuke uitdaging om te ontsnappen"

En dit was nog lang niet alles!

Mede dankzij de testers hebben wij onze Escape Tour kunnen perfectioneren voor de volgende deelnemers. Wil jij de uitdaging aangaan met collega’s of vrienden en ben je ervan overtuigd de geheime doorgang te vinden? Boek dan de Escape Tour in Harderwijk! Perfect voor een familiedag, vrijgezellenfeest, relatiedag of bedrijfsuitje. De Escape Tour is naast Harderwijk ook in andere steden beschikbaar. Klik hier voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.