SOS sponsort Alpe d´Huzes

Op 27 April heeft basisschool de Triangel zich ingezet voor het goede doel Alpe d’Huzes. Dit is een actie waarbij fietsers geld bijeen fietsen en een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens 6 keer de Alpe d’Huez beklommen, een bijna onmogelijke opgave.

Basisschool de Triangel vond dat zij dit goede doel wel een beetje konden steunen. Daarom organiseerde de school een intensieve sportdag. Alle kinderen hebben zich fantastisch ingezet en de school heeft nu al een bedrag van ongeveer €6000,- opgehaald. Wat natuurlijk een geweldig resultaat is.

Wij, als SOS Events vinden het belangrijk om acties zoals basisschool de Triangel gehouden heeft te sponsoren. Daarom heeft SOS Events een springkussen beschikbaar gesteld voor deze leuke en sportieve dag. Meer over het maatschappelijk ondernemen van SOS Events kunt u hier lezen.

Wij bewonderen de mensen die de uitdaging aangaan en maarliefst zes keer de Alpe D'Huez beklimmen. Op deze website kunt u volgen hoe het de fietsers vergaat in de voorbereiding op deze super actie!