Online kerstborrel

Vier jij dit jaar de kerstborrel ook online met jouw collega’s? Omdat de kerst er dit jaar anders uit gaat zien dan voorgaande jaren hebben wij de meest knotsgekke en gezellige Christmas Game voor je op de plank liggen. Deze game speel je samen met collega’s, of je nu thuis op de bank zit of op je werkplek, het maakt niet uit.

Met de online kerstborrel van 2020 maak je van tevoren teams en blik je samen terug op het afgelopen jaar binnen je bedrijf. De opdrachten zijn zeer divers en hebben vanzelfsprekend te maken met kerst. Weet jij uit welk kerstliedje een bepaalde zin komt en weet jij de juiste titel te raden van een kerstfilm?

De online kerstborrel is super gezellig en kun je overal spelen. Nadat jij als organisator een aantal vragen hebt ingeleverd over je bedrijf, combineren wij ze vervolgens met de kerstvragen. Je gaat in teams aan de gang en probeert de meeste punten te pakken. Welk team gaat het lukken om binnen een uur de overwinning naar binnen te slepen?

TIP: verras de deelnemers thuis met een lekker borrelpakketje die gewoon door de brievenbus past!

De online kerstborrel en andere leuke online uitjes:

Privé: Online kerstborrel van 2020

Laat de klassieke kerstborrel niet aan je voorbijgaan en organiseer iets leuks met een online game! Inclusief leuke bedrijfsvragen.

Score: 9.0
Vanaf: € 17.50 p.p.
Lees meer
Who’s the Millionaire!?

Een van je collega's is stiekem miljonair, met je team probeer je erachter te komen wie het is. Gewoon gemakkelijk, online op afstand!

Score: 8.6
Vanaf: € 17.50 p.p.
Lees meer
Online teambuildingsgame HACKED

O nee! Jullie bedrijf is gehacked... Los samen met collega's het probleem op, voordat alle bankrekeningen geplunderd zijn.

Score: 8.3
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer
Online Social Games

In coronatijd je collega's bedanken voor hun inzet? Geef ze dan een social game cadeau! Er is keuze genoeg!

Score: 8.2
Vanaf: € 16.50 p.p.
Lees meer
Escape Room @ Home

Geen bedrijfsuitje dit jaar? Daag je collega's online uit en speel een Escape Room tegen elkaar. Ook leuk als cadeautje!

Score: 8.8
Vanaf: € 15 p.p.
Lees meer
Online Pubquiz XXL

Welk team heeft de meeste kennis in huis? Wie is de slimmerik? De online Pubquiz XXL is het 'bedrijfsuitje' van 2020!

Score: 8.1
Vanaf: € 15 p.p.
Lees meer
Vrijdagmiddagborrel tip!

Pak in deze corona tijd een keer goed uit tijdens de vrijdagmiddagborrel! Lees hier hoe je dat kan doen...

Score: 8.6
Vanaf: € 17.50 p.p.
Lees meer
Privé: Sinterklaas Game

Het heerlijk avondje gaat op kantoor niet door? Geef dan de online Sinterklaas Game cadeau! Een origineel cadeau als blijk van waardering.

Score: 8.5
Vanaf: € 3.30 p.p.
Lees meer