SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

De i-Challenge


De i-Challenge De i-Challenge 8.2 uit 10 gebaseerd op 20 ratings. 20 recensies.
Indoor of outdoor game voor ieder congres!
Beoordeeld met een 8.2
vanaf € 20,00 p.p. (min. besteding: € 400,00)

De i-Challenge, het zegt het al, het is een interactieve game die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. De game duurt 1 of 2 uur en is geschikt voor groepen van 20 tot 2000 personen. Het is een snelle game die je in teams speelt. Teambuilding wordt hier geniaal gecombineerd met mindgames, bedrijfsvragen, video, foto- en doe-opdrachten. De game kost geen voorbereidingstijd, we stappen het podium op, delen iPads uit en er kan direct met een team worden gespeeld. Het levert directe teambuilding op en het zorgt voor samenwerking, plezier en aandenken.

The indoor i-Challenge
We gaan van start met een originele ijsbreker waarmee de zaal zich zichzelf in teams verdeelt. Daarna gaan de teams met een iPad aan de slag. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te scoren. Moeilijke opdrachten leveren uiteraard meer punten op en met de foto- en video-opdrachten houd je er ook nog een mooie herinnering aan over. Op het grote scherm zijn alle teams en hun standen te volgen, wat uiteraard ervoor zorgt dat de spanning volop voelbaar is in de zaal.

The outdoor i-Challenge
Is de congreslocatie zo gelegen dat het buiten ook tof is om aan de slag te gaan, ga dan voor de outdoor variant. Ook hier gaan de teams, in dit geval naar buiten, met een iPad op pad. Ze gaan opzoek naar de challenges, inclusief een aantal bedrijfsvragen en uiteraard de foto-, video- en doe-opdrachten. Ook hier is de bedoeling om zoveel mogelijk punten met je team te scoren.Bedrijfsuitje De i-Challenge Bedrijfsuitje De i-Challenge Bedrijfsuitje De i-Challenge Bedrijfsuitje De i-Challenge Bedrijfsuitje De i-Challenge Bedrijfsuitje De i-Challenge

Programma:

Tijdsduur: 2 uur

Prijs:  € 20,00 p.p.
min. besteding: € 400,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Begeleiding
- iPad game
- iPads
- Aandenken winnend team

13:00 Start congres
15:30 Uitleg en start iPad game in de zaal
17:00 Prijsuitreiking en afsluiting game
17:15 Start borrel of diner

* Let op: dit is slechts een voorbeeldprogramma. Maatwerk is altijd mogelijk!

Prijs


vanaf € 20,00 p.p.
min. besteding: € 400,00

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!