SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

De i-Challenge (@ Home)


De i-Challenge (@ Home) De i-Challenge (@ Home) 8.2 uit 10 gebaseerd op 20 ratings. 20 recensies.
Indoor of outdoor game voor ieder congres!
Beoordeeld met een 8.2
vanaf € 20,00 p.p. (min. besteding: € 400,00)

Let op onze Corona maatregelen:

- Wij zullen kleinere teams hanteren waardoor dit programma mogelijk wordt met de 1,5 meter regel. Uiteraard passen we fysieke opdrachten aan.

Uiteraard hanteren wij altijd de aanvullende, dan geldende, RIVM maatregelen.


De i-Challenge is een interactieve game die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. De game duurt 1 of 2 uur en is geschikt voor groepen van 20 tot 2000 personen. Het is een snelle game die je in teams speelt. Teambuilding wordt hier geniaal gecombineerd met mindgames, bedrijfsvragen, video, foto- en doe-opdrachten. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten scoort. De game heeft geen voorbereidingstijd: we delen de iPads uit en er kan direct met een team worden gespeeld. Het levert directe teambuilding op en het zorgt voor samenwerking, plezier en een leuk aandenken.

i-Challenge @ Home
In dit bijzondere 'corona tijdperk' wordt er overal vanuit huis gewerkt en valt de cohesie en gezelligheid van de werkvloer volledig weg. Wil jij hier iets aan doen? Kies dan voor de i-Challenge @ Home! Met deze game starten al je collega's tegelijk vanuit huis de game. De gemaakte opdrachten worden op originaliteit beoordeeld. Uiteraard kan je achteraf alle resultaten en gemaakte foto's terugkijken tijdens de digitale vrijmibo. Een leuk alternatief voor een afgeblazen uitje of om de sfeer onderling er gewoon even goed in te houden! Met deze game is elke collega een 'team' waardoor er altijd sprake is van een game op maat, neem daarom contact met ons op voor meer informatie.

Indoor/outdoor mogelijkheden
De i-Challenge is een multi inzetbare game, die zowel indoor als outdoor kan worden gespeeld. In een stad, in de natuur, in een attractiepark, in een museum of andere unieke (congres)locatie in zowel Nederland als het buitenland. Bij de indoor-variant kunnen de teams de tussenstanden live volgen op het grote scherm, wat er uiteraard voor zorgt dat de spanning in de zaal stijgt. En bij de outdoor-variant gaan de teams naar buiten op zoek naar de verschillende opdrachten. Als aandenken krijgen jullie uiteraard de scores en het foto- en videomateriaal nagestuurd.Programma:

Tijdsduur: 1 uur

Prijs:  € 20,00 p.p.
min. besteding: € 400,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Begeleiding
- iPad game
- iPads
- Aandenken winnend team

13:00 Start congres
15:30 Uitleg en start iPad game in de zaal
17:00 Prijsuitreiking en afsluiting game
17:15 Start borrel of diner

* Let op: dit is slechts een voorbeeldprogramma. Maatwerk is altijd mogelijk!


Veluwe Specialist

Ben je met een kleinere groep?


Ben je met minder dan 20 personen en wil je wel een spannende, originele interactieve game spelen? Dan is onze VR Game wat voor jullie! Bij onze verhuurwinkels van de Veluwe Specialist kan je deze game spelen in teams van 2-5 personen. Om je uitje compleet te maken kan je de game combineren met bijvoorbeeld een E-Chopper Tour of een E-loopfiets Tour over de Veluwe!

Bekijk deze activiteit

Prijs


vanaf € 20,00 p.p.
min. besteding: € 400,00

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!