SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

De i-Challenge


De i-Challenge De i-Challenge 8.2 uit 10 gebaseerd op 20 ratings. 20 recensies.
Indoor of outdoor game voor ieder congres!
Beoordeeld met een 8.2
vanaf € 20,00 p.p. (min. besteding: € 400,00)

De i-Challenge is een interactieve game die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. De game duurt 1 of 2 uur en is geschikt voor groepen van 20 tot 2000 personen. Het is een snelle game die je in teams speelt. Teambuilding wordt hier geniaal gecombineerd met mindgames, bedrijfsvragen, video, foto- en doe-opdrachten. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten scoort. De game heeft geen voorbereidingstijd: we delen de iPads uit en er kan direct met een team worden gespeeld. Het levert directe teambuilding op en het zorgt voor samenwerking, plezier en een leuk aandenken.

Indoor/outdoor mogelijkheden
De i-Challenge is een multi inzetbare game, die zowel indoor als outdoor kan worden gespeeld. In een stad, in de natuur, in een attractiepark, in een museum of andere unieke (congres)locatie in zowel Nederland als het buitenland. Bij de indoor-variant kunnen de teams de tussenstanden live volgen op het grote scherm, wat er uiteraard voor zorgt dat de spanning in de zaal stijgt. En bij de outdoor-variant gaan de teams naar buiten op zoek naar de verschillende opdrachten. Als aandenken krijgen jullie uiteraard de scores en het foto- en videomateriaal nagestuurd.

Maatwerk
De i-Challenge kunnen we ook voor jouw bedrijf op maat maken. Bijvoorbeeld voor een open dag, interne training, jubileumfeest, introductiedag voor nieuwe collega's, familiedag of teambuilding. We maken de game dan op jullie gewenste locatie, en jullie leveren zelf de input aan. Vragen en opdrachten van en over jullie bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de scala aan mogelijkheden van de i-Challenge.Programma:

Tijdsduur: 2 uur

Prijs:  € 20,00 p.p.
min. besteding: € 400,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Begeleiding
- iPad game
- iPads
- Aandenken winnend team

13:00 Start congres
15:30 Uitleg en start iPad game in de zaal
17:00 Prijsuitreiking en afsluiting game
17:15 Start borrel of diner

* Let op: dit is slechts een voorbeeldprogramma. Maatwerk is altijd mogelijk!


Veluwe Specialist

Ben je met een kleinere groep?


Ben je met minder dan 20 personen en wil je wel een spannende, originele interactieve game spelen? Dan is onze VR Game wat voor jullie! Bij onze verhuurwinkels van de Veluwe Specialist kan je deze game spelen in teams van 2-5 personen. Om je uitje compleet te maken kan je de game combineren met bijvoorbeeld een E-Chopper Tour of een E-loopfiets Tour over de Veluwe!

Bekijk deze activiteit

Prijs


vanaf € 20,00 p.p.
min. besteding: € 400,00

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!