Een origineel personeelsuitje op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een origineel personeelsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je personeelsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Origineel personeelsuitje

Een origineel personeelsuitje organiseren is altijd een uitdaging. Wanneer is iets origineel genoeg? SOS Events heeft het antwoord op deze vraag! Wat dacht je van een Mini Classic Tour? Ga samen met het personeel terug naar de jaren ’70/’80 in onze Mini Coopers. Ga de strijd met elkaar aan en doe onderweg toffe opdrachten. Liever een ander vervoersmiddel om de Veluwe te ontdekken? Met de de E-loopfiets of de E-chopper kun je lekker toeren in de prachtige natuur. Lijkt het jullie leuker om de hoogte in te gaan? Kom dan klimmen in een van onze klimbossen; Garderen of Harderwijk!

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om je personeelsuitje zo origineel mogelijk te maken. Neem gerust contact op met SOS Events om de opties voor je dag door te nemen!

De meest originele personeelsuitjes:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 69.95 p.p.
Lees meer
E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper, stoerste bedrijfsuitje allertijden! Met zijn dikke banden en chopperstuur krijgt iedereen een lach op zijn gezicht.

Score: 8.1
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Klimmen op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 24.95 p.p.
Lees meer