Adventurepark Harderwijk

Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk
Adventurepark Harderwijk

Sensationeel uitje op de Veluwe voor écht iedereen!

Dat klinkt alsof er iets te beleven valt! Een divers aanbod van avontuurlijke en leuke activiteiten voor jou en je collega’s staat voor jullie klaar bij Adventurepark Harderwijk. Jullie worden hartelijk ontvangen bij de Veluwe Specialist, direct gelegen naast Klimbos Harderwijk. En… allebei onderdeel van Adventurepark Harderwijk, dus alle activiteiten op één locatie. Een sensationeel dagje uit voor iedereen begint hier! Of het nou sportief, recreatief of competitief is, zo is er altijd een juiste invulling voor jouw bedrijfsuitje.

Klimbos Harderwijk

Klauter door de bomen en vlieg door het bos met de Rollercoaster Zipline of waag de sprong vanaf 16 meter hoogte met de Free Fall. En natuurlijk tokkelen, bekijk de Veluwe vanuit de boomtoppen. Heerlijk met de wind door je haren. Alleen of samen vanaf de Duo-zipline.

Veluwe Specialist

Verken de Veluwe met het unieke vervoer van de Veluwe Specialist, ga bijvoorbeeld richting de binnenstad op een E-chopper of E-loopfiets. Maar ook een Escape Tour door de sfeervolle binnenstad van Harderwijk behoort tot één van de vele opties. Combineer fun met sportiviteit om het uitje perfect af te stemmen op je gezelschap.

Fort Vertier

Sta je voor de uitdaging om een familiedag te organiseren voor het hele bedrijf? Geen probleem, de kinderen van je collega’s kunnen terecht in Klimbos Harderwijk, maar ook in Fort Vertier. Een 3D labyrint vol klim- en klauterplezier. De kids gaan op zoek naar de juiste torens en ingangen, en dit allemaal op tijd. Het organiseren van een groot bedrijfsfeest voor de gezinnen van je collega’s is zo appeltje-eitje!

Een compleet bedrijfsfeest inclusief horeca op één locatie

Zoveel activiteit zorgt voor lekkere trek. Adventurepark Harderwijk beschikt over een gezellige horecalocatie. Naast drankjes, ijsjes en snacks kan er ook een lunch of BBQ worden verzorgd als onderbreking of afsluiting van jullie dagje uit. Gezellig even nakletsen onder het genot van een drankje met borrelhapjes. Dit maakt jullie bedrijfsuitje van begin tot einde compleet! Voor een sensationeel uitje op de Veluwe ben je bij Adventurepark Harderwijk op het juiste adres! Er is van alles mogelijk en wij denken natuurlijk graag met je mee.

Ontdek de populairste programma's: 

(prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 2 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
De deelnemers schrijven zich van te voren in op 1 activiteit: 
- Klimmen in Klimbos Harderwijk of Fort vertier of rijden per E-chopper of E-loopfiets
Activiteit 1: Keuze uit: E-Chopper of E-loopfiets of Tandem of MTB
Activiteit 2: Klootschieten of I-challenge
Ochtendprogramma:
- Klimmen incl. Koffie/thee bij ontvangst & 1 frisdrank
Lunch:
- Broodjeslunch in ons Grand Café
Middagprogramma:                
- Activiteit 1: Keuze uit: E-Chopper of E-loopfiets of Tandem of MTB
- Activiteit 2: Keuze uit: I-challenge of klootschieten of Escape Tour Harderwijk
Vanaf €35,00p.p.Vanaf €47,50p.p.Vanaf €90,00 p.p.