SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Adventurepark Harderwijk


Adventurepark Harderwijk Adventurepark Harderwijk 8.8 uit 10 gebaseerd op 10 ratings. 10 recensies.
Sensationeel uitje op de Veluwe voor écht iedereen!
Beoordeeld met een 8.8
vanaf Prijs op aanvraag

Let op onze Corona maatregelen:

- Vanaf nu heb je de mogelijkheid om de vervoersmiddelen, zonder begeleiding, te huren via www.adventureparkharderwijk.nl
- Neem contact op voor een maatwerk programma
- Vanaf 1 juli groepsgrootte tot max. 250 personen + horeca.

Uiteraard alles met de aanvullende, dan geldende, RIVM maatregelen.


Bij ons Adventurepark Harderwijk kan je diverse leuke activiteiten combineren voor jong en oud! Vlieg bijvoorbeeld door het klimbos met de Rollercoaster Zipline, ontdek de omgeving van Harderwijk met de E-choppers of probeer de geheime uitgang van Harderwijk te vinden met de Escape Tour. Terwijl iedereen hiervan geniet, kunnen de kids zich uitleven in het Romeinse Fort Vertier en de klimparcoursen.

Het Adventurepark bestaat uit Klimbos Harderwijk, kinderattractie Fort Vertier en is daarnaast het startpunt voor leuke routes over de Veluwe met bijvoorbeeld de E-choppers, E-loopfietsen, tandems of (E-)mountainbikes. Dit maakt het de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje! Iedereen kiest zelf zijn favoriete activiteiten zodat iedereen volop kan genieten. Daarnaast zijn er ook leuke kinderactiviteiten waardoor je hier een groot bedrijfsfeest kan vieren inclusief de gezinnen van je collega's. Dat gaan ze zeker waarderen!

Uiteraard kan je deze toffe dag compleet maken met verschillende horecamogelijkheden. Zo kan je gezellig afsluiten bij de overburen (Van der Valk Harderwijk) met een BBQ of laat je iedereen genieten van de mogelijkheden van het food court met onder andere een La Place en Burger King. Voor een sensationeel uitje op de Veluwe ben je bij Adventurepark Harderwijk op het juiste adres! Er is van alles mogelijk en wij denken natuurlijk graag met je mee.


Bedrijfsuitje Adventurepark Harderwijk Bedrijfsuitje Adventurepark Harderwijk Bedrijfsuitje Adventurepark Harderwijk Bedrijfsuitje Adventurepark Harderwijk Bedrijfsuitje Adventurepark Harderwijk Bedrijfsuitje Adventurepark Harderwijk

Programma:

Tijdsduur: 4 uur

Prijs op aanvraag
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Begeleiding
- Keuze uit alle activiteiten
- Afsluitende BBQ
- Ranja en chips voor de kinderen

13:30 Ontvangst met koffie en gebak
14:00 Start eerste keuze activiteit
15:30 Pauze en wissel van activiteiten
16:00 Start tweede keuze activiteit
17:30 Afsluitende BBQ of buffet

* Let op: dit is slechts een voorbeeldprogramma. Maatwerk is altijd mogelijk!


Veluwe Specialist

Ben je met een kleinere groep?


Ben je met een kleine groep en wil je wel de vette activiteiten van Adventurepark Harderwijk doen? Boek dan direct via de website van Adventurepark Harderwijk!

Bekijk deze activiteit