Familiedag bij Adventure Park Harderwijk met collega’s & kinderen

E-chopper & Unieke Staverden Game
E-chopper Tour

Welkom bij Adventurepark Harderwijk!

Kom naar Harderwijk en laat alle collega’s genieten van een leuke dag met activiteiten voor ieder wat wils! Wist je dat onze locatie op de rand van de prachtige Veluwe gelegen is? Onze activiteiten vinden plaats midden in het groen.

Alles op één locatie

Jong en oud kan zich vermaken bij ons in het Klimbos. Voor de jongste kinderen (basisschool leeftijd) kunnen zich heerlijk uitleven in Fort Vertier, het interactieve 3d Doolhof gebouwd in een romeins fort. Het unieke van deze locatie is dat er veel verschillende soorten activiteiten mogelijk zijn. Zo kunnen wij een dag of een middagprogramma samenstellen met o.a. activiteiten zoals: e-chopper rijden, mountainbiken, workshop glas graveren of het spelen van een citygame in Harderwijk.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!