Groepslocatie Uddel – Alles op één plek

Klootschieten
Adventurepark Harderwijk
Clinic Handboogschieten
Clinic Luchtbuksschieten

Met het hele bedrijf of de gehele afdeling op teamuitje naar de Veluwe. Dat zijn vaak veel mensen met veel wensen. Gelukkig is het aanbod aan activiteiten groot. De ligging is ook nog eens bijzonder, midden in het groene kroondomein, in Uddel. Je vertrekt hier da­n altijd vanuit een bosrijke omgeving op een bijzonder vervoersmiddel of onderneemt een bijzondere activiteit. En welke dat dan zijn, dat bepaal je zelf. Actieve, recreatieve en competitieve activiteiten, het is net wat de samenstelling van de groep is. Combineren is altijd een goede mogelijkheid, zo is er voor een ieder wat wils.

De dag begint met een warm welkom met koffie, thee en eventueel een lekker gebakje. Tijdens het ontvangst vertellen we graag wat de dag voor jullie in petto heeft en welke activiteiten er op het programma staan.

Wat te denken van de volgende activiteiten? Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en stellen we graag met jou een programma samen.

E-chopper

De E-chopper is een stoere elektrische scooter met brede banden en een gave look. Ontspannen rijden door de ruisende bossen en over de uitgestrekte heide. Hierbij is de kans groot dat je met je stoere E-chopper oog in oog komt te staan met herten, een sluwe vos, schapen of de beroemde heide koe. Even stoppen voor een fotomoment en weer door!

Achterop de tandem

Zodra je met z’n tweetjes op deze oude klassieker stapt is het lol trappen! Simpel concept maar altijd gegarandeerd plezier op de fiets. Alles draait om vertrouwen, samenwerken en zorgen dat je in balans blijft samen. We leggen dit natuurlijk op voorhand even aan jullie uit. Niet vergeten om je heen te kijken naar de prachtige omgeving.

Handboog en/of luchtbuksschieten

Vaste hand is wel een van de voorwaarden voor deze activiteit, althans als je punten wilt scoren! Kies je voor de handboog of de luchtbuks? Eerst even oefenschieten en dan door voor het echte werk. Weet jij de roos te vinden?

E-loopfiets

Dit is ook zo’n leuke, een combi tussen lopen en fietsen en onderweg zwaaien naar de belangstellenden. Want bekijks heb je zeker! Het is een hilarisch vervoermiddel, elektrisch aangedreven en een soort kruising tussen een step, fiets en een loopband. Zie jij het al voor je? Ook hier ligt een mooie route op je te wachten.

Klootschieten, Glas graveren, interactieve games of een combinatie met Klimbos Garderen is ook snel gemaakt. Als de ene groep op pad is kan de andere groep een van de andere activiteiten starten. Zo is het mogelijk om met een hele grote groep collega’s de genieten van de Veluwe!

Ook bij deze locatie in Uddel sluit je het uitje af met een relaxed dranken uit de bar, een buffet of we stoken de bbq lekker op. Zo is het van A tot Z geregeld en ontzorgen wij je totaal. Zelf nog ideeën? Dan horen we die ook graag!

Ontdek de populairste programma's: 

(prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 3 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
Activiteit 1:
E-chopper of E-loopfiets of Tandem.
Activiteit 2:
CSI Staverden onderweg.
Activiteit 1:
E-chopper of E-loopfiets of Tandem.
Activiteit 2:
Handboogschieten of luchtbuksschieten.
Ochtendprogramma:
Klimbos Garderen/ Harderwijk incl. ontvangst met koffie/thee & 1 frisdrank.
Lunch:
Broodjeslunch bij Veluwe Specialist.
Middagprogramma:
2 activiteiten in de wissel naar keuze.
Vanaf €42,50 p.p.Vanaf €59,50 p.p.Vanaf €87,50 p.p.