Groepslocatie Uddel – Alles op één plek

Klootschieten
Clinic Handboogschieten
Clinic Luchtbuksschieten

Programma’s:

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
Activiteit 1:
E-chopper of E-loopfiets tour met teamopdrachten onderweg.
Activiteit 2:
I-challenge TEAM UP!
Activiteit 1:
E-chopper of E-loopfiets tour met teamopdrachten onderweg.
Activiteit 2:
Handboog- en luchtbuksschieten.
Ochtendprogramma:
MINI Classic Tour (2 uur)
– Uitleg van de mini’s
– Rijden per mini (3 personen per mini)
– Route en diverse leuke opdrachten via de app
– Gevulde minibar incl. mini drankjes & mini candybar
Lunch:
Broodjeslunch
Middagprogramma:
E-chopper of E-loopfiets tour met teamopdrachten onderweg.
Handboog- en luchtbuksschieten
€ 52,50 p.p.€ 59,50 p.p.€ 152,50 p.p.

(Prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

Met het hele bedrijf of de gehele afdeling op teamuitje naar de Veluwe. Dat zijn vaak veel mensen met veel wensen. Gelukkig is het aanbod aan activiteiten groot. De ligging is ook nog eens bijzonder, midden in het groene kroondomein, in Uddel. Je vertrekt hier da­n altijd vanuit een bosrijke omgeving op een bijzonder vervoersmiddel of onderneemt een bijzondere activiteit. En welke dat dan zijn, dat bepaal je zelf. Actieve, recreatieve en competitieve activiteiten, het is net wat de samenstelling van de groep is. Combineren is altijd een goede mogelijkheid, zo is er voor eenieder wat wils.

De dag begint met een warm welkom met koffie, thee en eventueel een lekker gebakje. Tijdens het ontvangst vertellen we graag wat de dag voor jullie in petto heeft en welke activiteiten er op het programma staan.

Wat te denken van de volgende activiteiten? Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en stellen we graag met jou een programma samen.

Een greep uit ons aanbod:

E-chopper

De E-chopper is een stoere elektrische scooter met brede banden en een gave look. Ontspannen rijden door de ruisende bossen en over de uitgestrekte heide. Hierbij is de kans groot dat je met je stoere E-chopper oog in oog komt te staan met herten, een sluwe vos, schapen of de beroemde heide koe. Even stoppen voor een fotomoment en weer door!

Tandem

Zodra je met z’n tweetjes op deze oude klassieker stapt is het lol trappen! Simpel concept maar altijd gegarandeerd plezier op de tandem. Alles draait om vertrouwen, samenwerken en zorgen dat je in balans blijft samen. We leggen dit natuurlijk op voorhand even aan jullie uit. Niet vergeten om je heen te kijken naar de prachtige omgeving.

Handboog en luchtbuksschieten

Vaste hand is wel een van de voorwaarden voor deze activiteit, althans als je punten wilt scoren! Kies je voor de handboog & luchtbuks? Eerst even oefenschieten en dan door voor het echte werk. Weet jij de roos te vinden?

E-loopfiets

Dit is ook zo’n leuke, een combi tussen lopen en fietsen en onderweg zwaaien naar de belangstellenden. Want bekijks heb je zeker! Het is een hilarisch vervoermiddel, elektrisch aangedreven en een soort kruising tussen een step, fiets en een loopband. Zie jij het al voor je? Ook hier ligt een mooie route op je te wachten.

Klootschieten,  interactieve games of een combinatie met Klimbos Garderen is ook snel gemaakt. Als de ene groep op pad is kan de andere groep een van de andere activiteiten starten. Zo is het mogelijk om met een hele grote groep collega’s te genieten van de Veluwe!

Mini Rally

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Ook bij deze locatie in Uddel sluit je het uitje af met een relaxed drankje, een buffet of we stoken de BBQ lekker op. Zo is het van A tot Z geregeld en ontzorgen wij je totaal.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!