Je bedrijfsuitje op de filmset

Gisteravond was het zover, de première van WILD. Een film over de Veluwe en de dieren die er leven. André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm. En de familie vos, wild zwijn en het edelhert hebben de hoofdrol. De film laat de vier jaargetijden op de Veluwe zien en draait vanaf volgende week in de bioscoop bij jou in de buurt.

Wist je dat de opnames ‘om de hoek’ bij ons kantoor zijn gemaakt, midden in de kroondomeinen. Erik Kroon, eigenaar van SOS Events, herkende zelfs een boom in de film waar hij vroeger met zijn vriendje Harry altijd in zat te spelen.

Het mooiste is dat de elementen uit de film heel gemakkelijk te bezoeken zijn tijdens onze evenementen op de Veluwe. Je bent tijdens je volgende bedrijfsuitje gewoon onderdeel van de filmset. Hoe gaaf is dat?! Of je nu kiest voor een fietstocht per tandem, mountainbike, E-fatbike, E-loopfiets of E-chopper… Al onze routes lopen dwars over de Veluwe, door de mooie natuur. Ook onze nieuwe games per smartphone en zelfs de droppingen laten je de Veluwe volop zien en beleven. Met kans op wild uiteraard!

Wild zien?
Vaak zie je geen wilde dieren, omdat je veelal niet weet waar ze te vinden zijn. Maar op de Veluwe heb je vele wildkansels (wildscherm met dak) en wanneer je deze rustig benadert heb je grote kans ‘The Big Five’ van de Veluwe te ontmoeten. Gewoon tijdens je bedrijfsuitje. Maar mocht je de ‘The Big Five’ niet zien, wees dan niet getreurd. De Veluwe en de natuur is al zo verbluffend mooi dat jij en je collega’s dit sowieso super vinden.

Arrangementen
Heb je collega’s die het leuk vinden om wild te speuren tijdens jullie bedrijfsuitje? Dan kunnen wij zorgen voor een natuurgids van Staatsbosbeheer of Geldersch Landschap. Ben je met een groot gezelschap en weet je niet zeker of iedereen dit leuk vindt? Dan kun je eventueel een alternatieve activiteit aanbieden, uiteraard ook op de Veluwe. Natuurlijk kun je het bedrijfsuitje ook combineren met Het Nationale Park De Hoge Veluwe of een ander wildpark. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan denken wij graag met je mee over de mogelijkheden. Want als je de film WILD eenmaal hebt gezien is het niet de vraag óf je onderdeel wilt zijn van de filmset, maar wanneer…

Bekijk onze arrangementen en bedrijfsuitjes op de Veluwe.

Tot snel!