SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

WILD, Veluwe Arrangementen


WILD, Veluwe Arrangementen WILD, Veluwe Arrangementen 8.1 uit 10 gebaseerd op 22 ratings. 22 recensies.
Tijdens je vergadering of bedrijfsuitje wild spotten op de Veluwe?
Beoordeeld met een 8.1
vanaf Prijs op aanvraag

SOS Events is al 23 jaar werkzaam op de Veluwe en heeft met alle juiste partijen de beste afspraken als het gaat om natuurbeleving. Wij zijn partner van Staatsbosbeheer, Geldersch Landschap en Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Zoek jij een buitengewoon bedrijfsuitje op de Veluwe in combinatie met natuurbeleving? Hieronder vind je onze tips:

1. Klimbos Garderen. Heb je de film WILD gezien? Dan weet je ook hoe de natuur vanuit het nest van een buizerd eruitziet! Wil jij dit ook ervaren? Organiseer je uitje dan bij Klimbos Garderen. Klimparcoursen op 5 tot 25 meter hoogte met voldoende uitdaging voor iedereen.

2. Actief de Veluwe bezoeken? Ontdek de Veluwe dan per E-mountainbike of normale mountainbike. Gewapend met een GPS of onder begeleiding van een gids. Je bezoekt de mooiste plekjes en als je geluk hebt steken er wilde zwijnen over tijdens je toer. Boek je de E-mountainbike, dan kan iedereen mee, want de fiets heeft elektrische trapondersteuning.Bedrijfsuitje WILD, Veluwe Arrangementen Bedrijfsuitje WILD, Veluwe Arrangementen Bedrijfsuitje WILD, Veluwe Arrangementen Bedrijfsuitje WILD, Veluwe Arrangementen Bedrijfsuitje WILD, Veluwe Arrangementen

Maatwerk


Om dit uitje te organiseren is maatwerk van toepassing, neem daarom telefonisch contact op via 0577-401506 of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Offerte voor dit programma