Een actief bedrijfsuitje op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een actief bedrijfsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Actieve bedrijfsuitjes

Bij SOS Events ben je op het juiste adres voor een actief bedrijfsuitje. Zo kun je bij ons mountainbiken met een GPS apparaat, je voert zelf de waypoints in en tijdens de tocht ontdek je de bijzondere plekken van de Veluwe. Liever iets meer hoogte? Kies dan voor het Klimbos in Garderen. Met zijn 4 parcoursen zit er voor iedereen een perfect parcours bij. Liever iets actiefs met een funfactor? Kies dan voor tandem rijden of een E-chopper! Je rijdt een prachtige route door het bos en onderweg je voert leuke en actieve opdrachten uit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje? Neem dan gerust contact op met SOS Events! Wij helpen je graag verder met de invulling van je dag, zodat het bedrijfsuitje een actieve dag wordt om nooit te vergeten.

De leukste actieve personeelsuitjes:

E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper, stoerste bedrijfsuitje allertijden! Met zijn dikke banden en chopperstuur krijgt iedereen een lach op zijn gezicht.

Score: 8.1
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Klimmen op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 24.95 p.p.
Lees meer
Achterop de tandem

Spring achterop de tandem en rijd een mooie tocht over de Veluwe met leuke teamopdrachten onderweg. Bedrijfsuitje met hoge fun-garantie!

Score: 8.6
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
GPS Biken

Stap samen met uw collega´s op de mountainbike en ga met GPS op zoek naar teamopdrachten. Overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 47.50 p.p.
Lees meer