Een actief bedrijfsuitje op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een actief bedrijfsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Actieve bedrijfsuitjes

Bij SOS Events ben je op het juiste adres voor een actief bedrijfsuitje. Zo kun je bij ons mountainbiken met een GPS apparaat, je voert zelf de waypoints in en tijdens de tocht ontdek je de bijzondere plekken van de Veluwe. Liever iets meer hoogte? Kies dan voor het Klimbos in Garderen. Met zijn 4 parcoursen zit er voor iedereen een perfect parcours bij. Liever iets actiefs met een funfactor? Kies dan voor tandem rijden of een E-chopper! Je rijdt een prachtige route door het bos en onderweg je voert leuke en actieve opdrachten uit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje? Neem dan gerust contact op met SOS Events! Wij helpen je graag verder met de invulling van je dag, zodat het bedrijfsuitje een actieve dag wordt om nooit te vergeten.

De leukste actieve personeelsuitjes:

Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer
Rechercheurs op de tandem

Spring achterop de tandem en speur in Staverden met de CSI game. Bedrijfsuitje met hoge fun-garantie!

Score: 8.6
Vanaf: € 42.50 p.p.
Lees meer
Mountainbiken met teambuilding onderweg!

Stap samen met je collega´s op de mountainbike en overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer