SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Bootcamp op de Veluwe!


Bootcamp op de Veluwe! Bootcamp op de Veluwe! 8.0 uit 10 gebaseerd op 22 ratings. 22 recensies.
Bootcamp op de Veluwe!
Beoordeeld met een 8.0
vanaf € 17,50 p.p. (min. besteding: € 402,50)

Push-ups, sit-ups, squats en veel zweet. Dat is een bootcamp! Start een teambuildingsdag met een bootcamp of gebruik een bootcamp juist om de gedachten even te verzetten. Ideaal tijdens een lange vergadersessie of seminar. SOS Events verzorgt dit rechtstreeks vanuit de vergaderzaal.

Voordat de bootcamp start, delen we de groep in op sportiviteit. Aan de hand van die indeling neemt de intensiviteit van de bootcamp toe. Ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ga dan voor maximale belasting en intensiviteit! Ben je iets minder sportief; kies dan een rustige variant. Zo sluiten we altijd aan bij ieders niveau!Bedrijfsuitje Bootcamp op de Veluwe! Bedrijfsuitje Bootcamp op de Veluwe! Bedrijfsuitje Bootcamp op de Veluwe! Bedrijfsuitje Bootcamp op de Veluwe! Bedrijfsuitje Bootcamp op de Veluwe! Bedrijfsuitje Bootcamp op de Veluwe!

Programma:

Tijdsduur: 1 uur, 15 min

Prijs:  € 17,50 p.p.
min. besteding: € 402,50
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Trainer(s)
- Professionele begeleiding

Veluwe Specialist

Ben je met een kleine groep?


Op zoek naar actief uitje voor een kleine groep? Kom dan langs bij 1 van onze klimbossen en wees sportief op hoogte! Kies of je komt klimmen op 25 meter hoogte in Garderen of spring van de 16 meter hoge Free Fall in Harderwijk!

Bekijk deze activiteit

Prijs


vanaf € 17,50 p.p.
min. besteding: € 402,50

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!