SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Extreem, recreatief of workshop


Extreem, recreatief of workshop Extreem, recreatief of workshop 8.1 uit 10 gebaseerd op 13 ratings. 13 recensies.
Voor ieder wat wils
Beoordeeld met een 8.1
vanaf Prijs op aanvraag

Je start de dag met een workshop schapen drijven met bordercollies, een activiteit waarbij communicatie en samenwerking essentieel is! De professionals laten zien hoe het moet en dan is het jouw beurt. Krijg je het voor elkaar om met jouw team alle schapen in het hok te krijgen?

Na deze workshop splitst de groep zich op en beleeft iedereen zijn of haar activiteit naar keuze. Extreem mountainbiken over bospaden en door modderplassen door middel van een GPS systeem. Liever iets meer snelheid? Ga dan quad rijden! Al scheurend over een uitdagend parcours beleef je de ultieme kick van het quad rijden. Of kies voor het hoogste klimbos van Nederland! Verleg je grenzen op het Challenge parcours en klim tot grote hoogte op het Tokkelparcours met het hoogste punt van 25 meter (!). Extreem genoeg?Bedrijfsuitje Extreem, recreatief of workshop Bedrijfsuitje Extreem, recreatief of workshop Bedrijfsuitje Extreem, recreatief of workshop Bedrijfsuitje Extreem, recreatief of workshop Bedrijfsuitje Extreem, recreatief of workshop

Programma:

Tijdsduur: 9 uur

Prijs op aanvraag
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Koffie en thee
- Workshop schapen drijven
- Gezamenlijke lunch
- Mountainbiken per GPS, quad rijden en klimmen
- Diverse workshops
- BBQ

10:30 Ontvangst met koffie of thee
11:00 Gezamenlijke workshop schapen drijven
12:30 Gezamenlijke lunch
13:30 Start activiteiten Extreem, Recreatief of Workshops
16:30 Einde activiteiten
17:00 Gezamenlijke BBQ
19:30 Einde dagprogramma

* Let op: dit is slechts een voorbeeldprogramma. Maatwerk is altijd mogelijk!


Veluwe Specialist

Ben je met een kleine groep?


Ben je met een kleine groep en ben je wel op zoek naar activiteiten die voor iedereen geschikt zijn? Dan is ons adventurepark in Harderwijk de oplossing voor jullie! Je hebt hier keuze uit activiteiten zoals klimmen, mountainbiken, E-chopperen, fietsen en een Escape Tour! Kortom genoeg keus voor elk gezelschap!

Bekijk deze activiteit