SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

'Gamified' personeelstraining


'Gamified' personeelstraining 'Gamified' personeelstraining 8.2 uit 10 gebaseerd op 6 ratings. 6 recensies.
Train en test het personeel op een leuke manier met een op maat gemaakte game!
Beoordeeld met een 8.2
vanaf Prijs op aanvraag

Wil jij het personeel op een leuke manier bijbrengen wat de nieuwe bedrijfsregels zijn door de komst van Corona? Wij kunnen de nieuwe veiligheidsregels 'gamified' maken, zodat iedereen op een leuke manier kennis maakt met de veranderingen. En dat hoeft niet vanuit kantoor of de vergaderzaal, maar dit kan gewoon vanuit huis.

Met onze 'gamified' trainingen zorgen wij dat praktijkvoorbeelden in de game inzichtelijk gemaakt worden. Wij zorgen ervoor dat scores bepalen of iemand de kennis in huis heeft die je nodig acht voor de organisatie. Wij zorgen ervoor dat een training ook leuk kan zijn, en dat praktijk en theorie op deze manier toch getest kan worden. Een nieuwe manier van trainen, en wij maken het mogelijk!

Personeel kan de test gewoon thuis doen. De kennis leveren jullie bij ons aan, en wij verwerken dit in op maat gemaakte game. Je collega heeft van te voren het lesmateriaal toegekend gekregen via een online cursus of online training. Je meet op afstand en krijgt de resultaten na afloop inzichtelijk. De opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuze vragen, foto- en video-opdrachten, maar ook open vragen en raadsels zijn mogelijk. Hier kan een tijdslimiet aan toegevoegd worden. Daarnaast is het mogelijk om foto's en video's te laten opnemen van werksituaties, zo vallen de praktijk en theorie mooi samen.

Zo manage en test je de kennis van je collega's op een unieke en leuke manier!


Bedrijfsuitje 'Gamified' personeelstraining

Programma:

Tijdsduur: 1 uur

Prijs op aanvraag
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Op maat gemaakte game
- Instructies en persoonlijke login
- Inzicht in scores en resultaten per persoon