SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Haka workshop


Haka workshop Haka workshop 9.2 uit 10 gebaseerd op 5 ratings. 5 recensies.
Haka workshop, unieke kick-off of vergaderbreak
Beoordeeld met een 9.2 (5 beoordelingen)
vanaf € 17,50 p.p. (min. besteding: € 525,00)

Haka!

Het rugbyteam All Blacks uit Nieuw-Zeeland heeft ervoor gezorgd dat de Haka naar Europa en Nederland kwam. De Haka is een strijddans om te imponeren, maar ook om welkom te heten. Soms wordt het gezien als oorlogsmethode, maar veelal als goed bedoeld.

Onze Rugbyspeler en instructeur heeft vele bezoeken gebracht aan Nieuw-Zeeland en weet als geen ander wat de Haka kan betekenen voor tegenstanders, maar ook voor teams. Het motiveert, het stimuleert en het is echt "kiwi's" original. Dé workshop en vergaderbreak van dit moment!

Is jouw team klaar voor een Haka? De instructeurs delen van tevoren hoofdbanden uit om eenheid te vormen in jullie team, zaal of bijeenkomst. Jullie zijn nu een team en willen dit uitstralen. Door de verschillende bewegingen te volgen gebeurt voor je gevoel het onmogelijke. De mannen van de buitendienst, de afdeling administratie, sales en zelfs de directie worden één met een Haka. Zelfs perfect tijdens je meeting, seminar of congres. Iedereen kan het en iedereen wordt enthousiast en erbij betrokken.Bedrijfsuitje Haka workshop Bedrijfsuitje Haka workshop Bedrijfsuitje Haka workshop Bedrijfsuitje Haka workshop Bedrijfsuitje Haka workshop

Programma:

Tijdsduur: 45 min

Prijs:  € 17,50 p.p.
min. besteding: € 525,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Officiële Haka Instructeur
- Groepsfoto

Veluwe Specialist

Ben je met een kleine groep?


Wil je voor een kleinere groep toch een leuke teambuildingactiviteit doen? Neem dan eens een kijkje bij 1 van onze verhuurshops in Garderen, Voorthuizen, Harderwijk, Otterlo of Hoenderloo. Hier bieden wij hele diverse activiteiten aan die voor elke groep geschikt zijn!

Bekijk deze activiteit

Prijs


vanaf € 17,50 p.p.
min. besteding: € 525,00

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!
  • TVM Verzekeringen:

    "We hebben genoten van de HAKA-workshop. Bediening was goed, eten was heerlijk. Begeleiding was top. Het spel was super! "

    Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10