SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Voorkeuze activiteiten dag


Voorkeuze activiteiten dag Voorkeuze activiteiten dag 8.1 uit 10 gebaseerd op 8 ratings. 8 recensies.
Iedere deelnemer kiest zelf zijn activiteiten
Beoordeeld met een 8.1
vanaf Prijs op aanvraag

Bij aankomst op de locatie kan iedereen zich melden en ontvangen zij een programma, zodat ze precies weten hoe laat ze zich moeten melden bij hun voorkeursactiviteit. Je kunt uiteraard ook werken met badges, keycords of bandjes zodat we aan de hand van kleuren de deelnemers naar de juiste activiteiten wijzen.

Wij werken graag in blokken van 1,5 of 2 uur. Op deze manier is er voldoende ruimte en tijd en kunnen we tussen de blokken een lunch of pauze inlassen. De activiteit kan een fietstocht met culturele vragen zijn, een rondje quad rijden of het beklimmen van het Klimbos in Garderen. Maar ook verschillende workshops zoals een boogschiet-, percussie-, glasgrafeer-, of jongleerworkshop zijn mogelijk. Voor de natuurliefhebbers is er een bordercollie workshop of rijden op een E-chopper. Voor de sportievelingen onder ons is er een zeskamp of beachvolleybal. Uiteraard wordt alles door ons in goede banen geleid en begeleid. Wij verzorgen het evenement, zodat jij geniet!


Programma:

Tijdsduur: 8 uur

Prijs op aanvraag
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Ontvangst met koffie/thee
- Gewenste activiteiten zoals: Mini rijden, Quad rijden, workshop schapen drijven, E-chopper rijden, een grote shovel besturen, dartclinic van Raymond van Barneveld, klimmen in Klimbos Garderen, Golf in the Woods
- Lunch
- Borrel
- Gezamenlijke percussie workshop
- BBQ of buffet

10:30 Ontvangst koffie of thee met iets lekkers
13:30 Start voorkeursactiviteit 1
13:00 Lunch
14:00 Vervolg voorkeursactiviteit 2
16:00 Borrel
17:00 Prijsuitreiking
17:30 BBQ/buffet

* Let op: dit is slechts een voorbeeldprogramma. Maatwerk is altijd mogelijk!


Veluwe Specialist

Ben je met een kleinere groep?


Ben je met een kleine groep maar wil je wel dat iedere deelnemer zijn eigen activiteit kan kiezen? Kom dan naar Adventurepark Harderwijk! Hier kunnen deelnemers kiezen uit hele diverse activiteiten van klimmen in Klimbos Harderwijk tot een tour op de E-Chopper of E-Loopfiets.

Bekijk deze activiteit